Gråmarka IL

SAM_1903 
Gråmarka idrettslag feiret 80 årsjubileum  sist fredag. De hadde  en trivelig kveld hvor de koste seg med litt historikk, god mat og bildeframvisninger fra  aktiviteter de har hatt opp gjennom årene. De  fikk besøk fra idrettskretsen ved  Karin Søraunet, noe de satte stor pris på.

Gråmarka IL er en aktiv klubb som er dyktig til å legge til rette for aktiviteter som passer for alle. De gjennomfører fyrtårnsaktiviteter jevnlig, og gjør en stor jobb for folkehelsa og trivselen i bygda. Gråmarka IL bidrar til at innbyggerne blir positive bidragsytere i en aktiv og offensiv bygd . Den idrettslige aktiviteten preges av glede, fellesskap, ærlighet og helse.Flott!

Her er noen bildeklipp fra aktivitetene det siste året:

DSCN2030DSCN2090

 DSCN1536DSCN1458

 DSCN1388DSCN1397

 

fyr e fyr f fyr g  fyr k