GRÅMARKA IL

Mangeårige ildsjel Jorunn Dolmen fra Gråmarka IL mottok i går kveld
Nærøy kommunes kulturpris 2013 av ordfører Steinar Aspli på en hyggelig klubbkveld i Gravvik forsamlingshus .  

1467447_580330895347416_854712461_n[1] 

Jorunn har viet mye av sitt engasjement til Gråmarka Idrettslag. Hun har vært pådriver for å skape en folkelig arena med stor bredde og lagt til rette for  og gjennomført aktivitet som passer for alle i bygda. Hun har koblet sammen kultur, idrett og folkehelse på en forbilledlig måte.

Folkehelse har vært og er fortsatt det hun brinner mest for. Hennes mål er å skape positivitet, bolyst og engasjement for heimbygda og for kommunen. Hun sier det handler om å se mulighetene istedet for begrensningene. Og at hun sammen med andre klarer  å få til akkurat det de vil i bygda de bor i.
Nord-trøndelag idrettskrets gratulerer med velfortjent pris, heder og ære.
Stå på videre !