SPREK JUL

Julehøytiden er like rundt hjørnet, og det er tid for trivsel og mange gode fridager.
Juleselskap med  mye god mat i trivelig lag er kjempeviktig å prioritere,vi skal kose oss mye sammen med familie og venner!

Det er fort gjort å ikke ta seg tid til trim og trening i disse hektiske juledagene, som ofte  er fullpakket av juleselskap og julefester hit og dit.
Med mange fridager er det egentlig nettopp da vi har tid til trim og trening på dagtid . Hvilken mulighet! Grip den ! 🙂
Det er lite som skal til for å holde formen vedlike, og humøret på topp 🙂

Selv om julehøytiden ikke varer så lenge, kan faktisk det ekstra inntaket av fet mat, kaker, sjokolade og alkoholholdig drikke gjøre at formen din dabber av raskere enn ellers, og for mange blir dermed starten på det nye året litt ekstra tung.

Heldigvis er det  ikke så mye som skal til for å holde formen (og kroppen) ved like . Og ja, du kan kose deg og trene litt uten at det blir mye pes og styr.
Det er faktisk mulig å vedlikeholde formen med noe mindre trening. Klarer du to-tre  økter i jula, trenger du ikke begynne på nytt etter nyttår.
Tar du på deg treningstøyet får du gjort mye på en liten halvtime. En uke har 336 halvtimer og 5-6 av dem kan du sette av til deg selv og egen helse. Det greier du. 

Bestem deg:  Ta trimturer også i jula. En rask spasertur ute i frisk luft er perfekt. Få opp pulsen, kjenn på været og samle positiv energi. Julemiddagen smaker alltid ekstra godt om du har rørt litt på kroppen på forhånd. Du  ikke dra på treningssenter eller «løpe» milevis med joggesko eller gå på langrennsski.
Leik med barna eller en rask spasertur i nabolaget gjør også susen 🙂

     god-jul      GOD JUL !