KVAM IL ARRANGERTE KLUBBRENN MED 85 DELTAGERE

I vinter har det delvis vært valfarting fra hele Steinkjer og omegn opp til lysløypa i Kvam for å gå på ski. I Kvam har de hatt skiføre hele tiden, i en ellers snøfattig vinter. Løypene har blitt prepareret hver dag både til skøyting og klassisk. Det er lagt ned en  fantastisk stor dugnadsinnsats av ildsjeler  for å tilrettelegge og tilby perfekte forhold for alle som liker å gå på ski. Idrettsfag ved Steinkjer videregånede har også benyttet seg av løypenettet.  Dette er supert, og vi gir en stor takk til Kvam som kveld etter kveld tar i mot både små og store  ivrige skiløpere med et smil! Forrige uke arrangerte Kvam klubbrenn i lysløypa med 85 deltagere. Fantastisk bra oppslutning. Gledelig å se at så mange stiller opp uansett alder. Her er det tydeligvis plass til alle, uansett alder og fart. Bra! 🙂
Kvamssida KVAM

Her ser vi et yrende liv på Kvam stadion når det første karusellrennet ble arrangert 8.januar 2014: