Fantastisk fine forhold for skøyter rundt omkring i Nord-Trøndelag

Kulde og stabilt vintervær  har ført til veldig gode isforhold over hele fylket. Det er sikker  og trygg  is  på veldig mange tjern og vann rundt omkring. Folk , både store og små, gamle og unge har funnet fram skøytene. I stedet for skiturer og skileik i helgene er det nå skøyteleik som er i vinden. Folk vil gjerne ut i naturen, og flere nabolag, velforeninger og idrettslag har den siste tiden samlet seg og arrangert skøytedager. Flott! Dette er gøy , og en flott sosial arena for fysisk aktivitet  som alle kan gjøre sammen 🙂
Har du ikke funnet fram skøytene, er dette helga du absolutt kan gjøre det. Det meldes fortsatt strålende vintervær vær uten snøfall.

God skøytehelg ! 🙂
Her er noen flotte aktivitets- og stemningsbilder fra Snåsavatnet.
Fotograf: Linn Terese Fjærdingøy Martinussen

Herlig Nydelige omgivelser Tidlig krøkes To glade barn To gode venner