St. Olavsloppet

karta_trondelag_osd_14[1] stolav11-530x300[1] stolavs2012_webhead_535[1] thumb[1]

Da er det klart for Nord- Trøndelags største massemønstring, St. Olavsloppet. Verdens vakreste landeveisstafett som arrangeres på begge sider av grensen. I år er det start i Trondheim onsdag 25.juni, og målgang i Østersund lørdag 28.juni. Årets stafett arrangeres for 28.gang. Nærmere 7000 løpere ventes å delta . Det er 51 etapper i stafetten, og tilsammen løpes 339 km fra start til mål. Her det helse i hver meter, hvert heiarop og hvert vennskap 🙂

St. Olavsloppet er en massemønstring for alle. Om du er mosjonist eller toppløper føler du at du er med på noe stort. Det er sosialt,  man treffer igjen gamle kjente år etter år, samtidig som nye vennskap dannes. Her finner man mange lokale idrettslag som har mobilisert hele bygda for å få til lag. Alle  finner alltid noen å løpe sammen med , kjempe i mot, og en duell med kjente og ukjente undervegs er alltid moro. Det er et enormt støtteapparat og herlig folkeliv rundt stafetten . Vi ønsker alle løperne lykke til på årets stafett! 🙂