SUKSESS MED MESTERNES MESTER I GRAVVIK

Årets utgave av Mesternes Mester som årlig arrangeres av Gråmarka IL, var svært svært vellykket.  Været var utrolig bra, og folk var i kjempegodt humør .
Mesternes mester er en uhøytidelig konkurranse der deltagerne får prøve seg i andre konkurransegreiner enn det de vanligvis deltar i. Øvelsesutvalget var blant annet holding av heliumballong,sleping av lastebildekk,hinderløype, saging, armstyrketest og masse andre øvelser for de ni lagene fra Ytre Namdal som stilte til start.

Mesternes Mester i Gravvikutgaven er en lagkonkurranse der en eller flere fra hvert lag gjennomfører de ulike øvelsene. Konkurranseinstinktet var på topp, og det var stor kniving og masse svette og latter underveis i konkurransen. Vinnere av Mesternes Mester 2014 ble Nærøy idrettslag.
I tillegg til denne konkurrans var det et samarbeid med Sildvika Rockefestival. Det ble en super blanding av fysisk aktivitet og rockemusikk denne fine julidagen.
I fotoserien under kan du få en smakebit av arrangementet. Foto: Jorunn Dolmen

Armstyrkemesternesm Balansemesternesm Bildekkmesternesm Helium Hindermesternesm mesternesm2 Mesternesmester1 Sagingmesternesm