HENNING IL

Terrengløp     Skilt

Henning IL er godt i gang med trim og mosjon for alle aldersgrupper.
De har inngått samarbeidsavtale med NORGES SPREKESTE FYLKE , og har fått sin egen SPREKAMBASSADØR Ellen Schei Wekre.
Ellen er  ei engasjert og driftig dame som stimulerer til og igangsetter fysisisk aktivitet for alle aldersgrupper i idrettslaget. Nå har hun mobilisert idrettslagets medlemmer til å delta på mosjonskampanjen ER VI NORGES SPREKESTE FYLKE.

Henning IL er for øyeblikket svært aktive og dyktige på “ufarlig trening” som passer for alle uansett alder og nivå. Trimgruppa har laget en egen HØSTPLAN der det tilbys alt fra terrengløp, fredagstrim, trimkassekarusell og aktivitetskveld. Veldig flott tilbud til idrettslagets medlemmer. Årets terrengløpskarusell hadde deltagerrekord, det betyr at folk møter opp og setter pris på idrettslagets tilbud. Flott!

Henning IL mønstrer også lag i ST.Olavsloppet hvert år. Der får de med både gammel og ung uansett nivå. Det eneste kravet er godt humør og å bringe stafettpinnen fra start til mål 🙂

untitled      Innkomst loppet