Ambassadører

 

HENNING IL
Henning IL logo

Henning IL, stiftet i 1914, er et aktivt fleridrettslag i Steinkjer med stort fokus på tilrettelegging og tilbud av fysisk aktivitet både for små og store.
Norges sprekeste ambassadør er Ellen Schei Wekre.

IL FRAM

toppfram[1]

Idrettslaget Fram er et fleridrettslag i bygda Skatval i Stjørdal kommune. Idrettslaget er aktivt innenfor blant annet fotball, håndball, volleyball, friidrett og trim.
Norges sprekeste ambassadør er Maren Vollan.
Skatval skilag
Skatval skilag kan friste med aktiviteter som langrenn, skiskyting, hopp og kombinert. Aktivitetene foregår i vårt nærmiljø på Skatval her i Klempen utendørsarena.
Norges sprekeste ambassadør i Skatval skilag er Laila Olsrud.

HEGRA IL

images[1]
Hegra IL er et aktivit fleridrettslag som ligger i Stjørdalsdalføret. De har særidrettene friidrett, fotball og håndball. I tillegg er de gode på idrettsskole for barn og har suksess med åpen hall for ungdom.
Norges sprekeste ambassadør i Hegra IL er Rolf Einar Pedersen.

GRÅMARKA IL

Gråmarka Idrettslag ble stiftet 1. april 1933 med 18 medlemmer. Nå har de vokst  til 150 aktive medlemmer med stort og smått. Ang. stiftelse av laget ut fra Norges idrettsforbunds lister så står stiftelsen av laget i januar 1946. Så selv om det har vært aktivt siden 1933, så blir 1946 stående som offisielt stiftet.
Norges sprekeste ambassadør for Gråmarka IL  er Jorun Dolmen.

IL HÅLLINGEN

IL Hållingen fra Høylandet ble stiftet i 1904. IL Hållingen arrangerer idrettsskole for 6-10-åringer, og har et basistreningstilbud for 10 til 12-åringer. Langrennsløperen Pål Tyldum representerte IL Hållingen når han tok sine OL-gull i 1968 og 1972.
Norges sprekeste ambassadør for IL Hållingen er Knut Terje Årsandøy.

Beitstad IL

Beitstad-IL

Beitstad Il i Steinkjer er et aktivt fleridrettslag som er særlig aktiv i turn,fotball og ski.
Norges sprekeste ambassadør er Asbjørn Eide.

Sparbu IL

LogoSparbuILI120aar1500x1125

Stiftet i 1892 (Sparbu skiforening). Fram til 1945 var det mange idrettslag i Sparbu, med den 13. august 1945 ble et samlet idrettslag stiftet for Sparbu. Navnet var Sparbu sportsklubb, endret til Sparbu idrettslag i 1947. Sparbu IL er i dag et aktivt fleridrettslag med stor aktivitet for barn, ungdom og voksne.
Norges sprekeste ambassadør for Sparbu IL er Marthe Frigaard.

FOLLAFOSS IL

Follafoss IL ble stiftet i 1920, og er et fleridrettslag med bl.a ski, fotball, friidrett og idrettsskole for de minste.
Norges sprekeste ambassadør for Follafoss IL er Halvdan Ludvigsen.

RYGG  IL

Idrettslag i Kvam i Steinkjer kommune. Rygg IL er gode på fellesaktiviteter for hele familien. De arrangerer for eksempel terrengløp hver fredag i barmarksesongen. Da møter bortimot hele bygda opp i alle aldre.
Norges sprekeste ambassadør for Rygg IL er Mari Ann Skogan Øksnes.

OVERHALLA IL

Overhalla IL ble stiftet 1. februar 1903.

Overhalla IL har aktivitet inne en rekke idretter: Fotball, Håndball, Badminton, Langrenn, Friidrett, Volleyball, Orientering og Svømming. Klubben har også egne grupper for barneidrett.
Norges sprekeste ambassadør for Overhalla IL er Berit Johanne L Brauten.

FROL IL

Frol IL

Frol IL er et fleridrettslag i Levanger. Laget har flere aktive underavdelinger (orientering, langrenn, skiskyting, handball, trim, friidrett osv). Orientering er idrettslagets største avdeling med både mange utøvere i alle aldersklasser og en av landets beste O-klubber på junior og seniornivå. Norges sprekeste ambassadør for Frol IL er Bjørn Åge Reinås.

OGNDAL IL

OgndalIL

Ogndal IL i Steinkjer, idrettslaget som har fostret olympieren Torgeir Brandtzæg og skytterkongen Arve Skjeflo.

Laget ble stiftet 21. mai 1921.

Norges sprekeste ambassadør for Ogndal IL er Anne Berit Lein.

SPKL NESSEGUTTEN

SP KL Nessegutten-logo-gull-rød

Ble stiftet 20. april 1929 i Levanger.

Nessegutten har avdelinger innen det meste av sport, blant annet : fotball, håndball, tennis, orientering (skøynar), turn, ski, friidrett og mye mer.

Det mest kjente laget deres er «59’laget» som nessebygget kaller dem. Nessegutt-laget overrasket hele Norges fotballeksperter da de på fantastisk vis tok seg helt til kvartfinalen i cupen i 1959. Der møtte de Viking og spilte uavgjort på Ullevaal Stadion. Omkampen som gikk på Lerkendal Stadion tapte de 0-4.

Norges sprekeste ambassadører for Nessegutten SPK er Tove Nordgaard (voksen) og Ragnhild L Lorås og Hannah Aune Winn ( ungdom).

INDERØY IL Norges eldste idrettslag

Inderøy idrettslag er et fleridrettslag og er i tillegg sammensluttet med Nordøy IL, Frigg IL (Utøy), Vuddu IL (grendalag) og Turn- og Idrettslaget Staal.

Med sine 140 år er laget Norges eldste idrettslag. Inderøens Skiløberlag , som ble stiftet i 1863, ble begynnelsen til dagens Inderøy IL. (Dette var fem år før “skisportens far”, Sondre Norheim, hadde sin skioppvisning med hælbindinger i Iversløkken ved Akers kirke, og som førte til skisportens gjennombrudd.)

Inderøy Idrettslag en sammenslutning av særgrupper og stedsutvalg. Arbeidsutvalget er den gruppen som leder samarbeidet mellom disse. Styret i Inderøy Idrettslag består av arbeidsutvalget og lederne i de forskjellige gruppene.

Norge sprekeste ambassadører for Inderøy IL er Merete Røvik.

Namsskogan IL

Namsskogan

Namsskogan IL er et fleridrettslag som ligger helt ved grensa til Nordalnd. De har allsisdig aktivitet både sommer og vinter.

Norges sprekeste ambassadør er Jo Magne Barstad.

Verdal Helsesportslag

Verdal Helsesportslag

Verdal Helsesportlag ble stiftet i 1970. Laget har fremdeles aktive medlemmer som har vært med helt fra starten. Aktivitetene de første årene var boccia, konkurransesvømming og bueskyting.

Dagens aktiviteter er: boccia, seniortrim ved Sprek treningssenter og svømming

Første helga i oktober hvert år arrangerer Verdal Helsesportlag “Verdalsleikan” – en bocciaturnering med deltakere fra hele landet – og med stor stevnefest.

Norges sprekeste ambassadør er Marn Brenne, voksen.

 

Leksvik IL

Leksvik